SALAM SEJAHTERA

Friday, June 17, 2011

"Happy Birthday" Buat Putera Sulungku Hafizh..ke 15


Kek Harijadi utk Bang Fizz yg ke 15 thn


Entryku kali ini hanya sekadar untuk mengucapkan Selamat Hari Lahir buat anak lelaki sulungku Hafizh yg baru saje menyambut bufdaynya yg ke 15 pada 14 June yg lepas. Sebenarnya aku nk publishkan haritu tp x sempat pulak..kira ok la kut walaupun dh terlewat tp masih dlm minggu ni lagikan..jgn marah ye Bang Fizz..walaupun x wish kt blog tpkan ma dah wish abang kat rumah pd 14hb tu kann..diiringi doa dan ciuman sayang dari seorang ibu buat anaknya..ok la tu..

Haritu kek harijadi diapun aku tak sempat nk buat, bagi anak2ku yg lain aku buat tp harijadi dia aku tak sempat nk buat, nanti kecik hati pulak dia..utk tidak menghampakan dia my hubby dah belikan sebiji kek utk dia petang tu..Hafizh sebenarnya tak tahu ade kek dlm frezze sbb dia sibuk nk gi mengaji mlm tu..mse dia pegi mengaji tu..aku n hubby sje nk wat surprise kt dia sbb biasanya lepas balik mengaji dia akn bukak tudung saji nk tengok lauk ape yg ade sbb dia nak makan nasi mlm tu..lepas dia balik dri mengaji dia terus bukak saji, tengok2 bukannya lauk yg terhidang tp sebiji kek..bukan main gembira sekali aku tengok dia pd mlm tu..ade jgk rupenya kek harijadi utknya, dia ingatkn takde..hehe..


Puteraku Hafizh

Bang Fizz..ma dan ayah mendoakan agar abang panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu dan semoga abang Hafizh akan menjadi anak yg soleh dan berguna didunia dan akhirat..Aminn...Wassalam..

2 comments:

Yuyu Johanna said...

hensem betol anak bujang cek mie ni.dah macam artis tgk gambar ni. ^_^*

Nur Kasih said...

ye ke..terima kasih Yuyu..kalau dia tahu kak Yuyu puji dia camni mesti dia malu tau..hehe..