SALAM SEJAHTERA

Friday, May 20, 2011

Aktiviti Cuti Hujung Minggu & Hari Wesak

As Salam semua, dh lme aku x memblog bukannya xde cite..banyak cite dan aktivitiku setiap hujung minggu lepas tp aku xde masa nk edit je sbb kt rumah  ade je kerja yg perlu dibuat, kat ofis pulak sibuk nk siapkan kerja2ku dipejabat sbb minggu lepas2 sibuk dgn lawatan Audit QE la SEMS la..so aku perlulah berikan tumpuanku pada kerja dulukan..bila dah takde keje barulah berblogging..sekarang ni barulah ade masa sikit..lagipun aku tak kemana2 cuti ni just lepak kat rumah je..

Aku just nk cite tentang aktiviti yg telah aku buat masa cuti hari Wesak hari tu dan cuti hujung minggu haritu..sebenarnya aku malas nk cite panjang2, just layan je la gambar2 yg aku upload kan kat sini ye..sambil2 aku citekn serba sedikit mengenainya k...

BELAJAR BUAT DADIH

...ni first time aku belajar buat, jadi tp agak termanis sedikit..hehe..xpelah asalkan jadi..lain kali boleh cube lagi..



Dadih berperisa epal merah..emm yummy..


TEMPAHAN KEK COKLAT
Ini adalah kek yg aku buat masa cuti tu sbb ade member  yg mintak tolong aku buatkan, minggu lepas dia dah order, tp disebabkan anak2nya suke sangat kek yg aku buat ni so dia nak order lagi..

kek coklat basah
siap kotak lagi yuu..bisness kecil2an je..part time la katekan..


GUBAHAN BUNGA WITH JELY KRISTAL BALL


Gubahan pokok lidah mak mertua ataupun lidah jin...entahlah ape2 ajelah..


gubahan pokok duit2..utk hiasan dirumah

gubahan pokok duit2 ..utk hiasan dimeja ofis..

hiasan dimeja study kat ofis..

sape2 yg nak cuba buat pokok bunga hiasan ni bolehlah mencube ye..hiasan ni boleh dibuat dimasa2 lapang, ianya juga boleh menghilangkan stress dan menghiburkan..Selamat Mencuba!!..dan Jumpe Lagi!!..


2 comments:

azwa amani said...

sedapnyer tengok dadih tuuuu..hehehe

Nur Kasih said...

sedap tu mmg sedap amani tp terlebih manis pulak, maklumlah baru fist time bljr buat dadih..hehe..